GLÖM INTE ATT

Bakterier

kan sätta sig på slemhinnorna.

Sana Tranbär & Silke

innehåller tranbärsextrakt, vilket kan hindra bakterier från att sätta sig på slemhinnan något som kan ge dig en partydödande urinvägsinfektion.

Kolla att det verkligen är svamp du har.

Ta inte receptfria mediciner mot svampinfektion om du inte är 100% säker på att det är svamp du har. Det kan vara torra slemhinnor som är problemet – något som förvärras av dessa mediciner.

Tvätta med mer än vatten. För att få bort alla oönskade bakterier kan du inte bara tvätta med vatten. Det behövs en mild tvål också.

Undvik röda prickar vid rakning.

Om du rakar bikinilinjen – se till att använda väldigt varmt vatten och tvätta dig ordentligt innan. Skölj rakhyveln flera gånger under processen, då får du bort hår och hudlager som annars lätt fastnar. På så sätt håller sig bladet skarpt längre.

Risken för infektioner är högre under din lingonvecka.

Risken för att drabbas av en infektion i underlivet är lite högre när du har mens. Ta extra väl hand om intimhygienen under din lingonvecka så löper du mindre risk att drabbas.

Kallt vatten ger mjukare hår.

Att avsluta duschandet med att byta till kallt vatten är inte bara miljövänligt utan ger dig mjukare hår, bättre immunförsvar och motverkar celluliter.

Tvättmedel kan orsaka irritation..

Tvättmedel kan vara en orsak till irritation i underlivet, då rester av det kan fastna i underkläderna. Om du upplever någon form av obehag så kan det vara en bra idé att byta tvättmedel för att se om det blir bättre.

Sana produseres av Weifa AS. Har du frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta vår konsumentkontakt:
(0047) 22 99 86 00 // weifa@weifa.no // www.weifa.no